Culinair

Voor uw zakelijke bijeenkomsten biedt Amrâth Hotel Brabant diverse culinaire arrangementen aan.
Denk hierbij aan een groepsdiner, walking dinner, barbecue arrangement, netwerklunch of broodjeslunch in de zaal.

Zakelijke lunch

Zakelijke lunch

Wanneer u uw vergadertijd optimaal wilt benutten biedt Amrâth Hotel Brabant een lunch aan in de zaal. Voor een korte informele lunch vormt een broodjes lunch de ideale oplossing! U kunt kiezen uit een Standaard of Deluxe broodjeslunch. De lunch kan op elk gewenst tijdstip in de zaal geserveerd worden.

Bekijk ons lunch menu

Eat & Meet

Eat & Meet

Bij Amrâth Hotel Brabant kunt u terecht voor een snelle, makkelijke lunch met huisgemaakte- en vegetarische gerechten. Het lunchbuffet bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en vers geperste sappen.  

Ideaal wanneer u even pauze nodig heeft!
Tevens een leuke gelegenheid (ook voor niet-hotelgasten) om nieuwe interessante mensen te ontmoeten. Het hotel ligt perfect gelegen aan de A27 en A16, waardoor het hotel zeer geschikt is voor een zakelijke afspraak buiten de deur.

Beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 14:00 uur
Met uitzondering van de vakantieperiodes

Reserveer direct

Groepsdiner

Groepsdiner

U kunt bij ons met een groot gezelschap komen dineren in de sfeervolle lounge, de hoteltuin of in één van onze zalen. Wij verzorgen uw event zodat u zich volledig kunt richten op uw gezelschap. Wij maken graag een arrangement op maat! Neem contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Groepsdiner
  • Buffet
  • Fingerfood buffet

Bekijk mogelijkheden