Boek uw kamer

Promotiecode?
Beste prijsgarantie Geen boekingskosten Gratis Wi-Fi 100% veilig boeken

Welkom bij Amrâth Hotel Brabant!

Amrâth Hotel Brabant is een 4-sterrenhotel gevestigd aan de rand van de historische stad Breda. Het hotel beschikt over 71 comfortabele kamers, een à la carte restaurant, hotelbar, zwembad*, tuin en 5 vergaderzalen. Breda biedt u talrijke bezienswaardigheden, diverse musea en gezellige winkelstraten.

We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen.

*Ons zwembad is geopend voor hotelgasten. Lees hier ons protocol “Verantwoord zwemmen”

Arrangementen om erop uit te gaan

Arrangementen om erop uit te gaan

Wat dacht u van een uitje naar Breda?! Breda heeft niet alleen een gezellige binnenstad, maar ook prachtige natuurgebieden. Wij bieden diverse arrangementen aan, zo is er voor ieder wat wils!

Bekijk arrangementen
Tour d'Amrâth: Stel uw vakantie samen

Tour d'Amrâth: Stel uw vakantie samen

Bent u van plan om dit jaar in eigen land op vakantie te gaan? Stel uw vakantie (incl. ontbijt) samen en ontdek wat Nederland voor moois te bieden heeft. Met keuze uit 12 Amrâth hotels in Nederland, geniet u van luxe, de natuur, een stedentrip, het strand en/of een familie uitje. Voor ieder wat wils!

Meer informatie
Maatregelen Coronavirus Amrâth Hôtels

Maatregelen Coronavirus Amrâth Hôtels

In de afgelopen weken hebben wij ons zorgvuldig voorbereid op de 1,5 meter samenleving en zijn de nodige maatregelen getroffen, waarmee wij u op veilige én gastvrije wijze kunnen én blijven ontvangen!

Lees meer
Zwembad met aangrenzende binnentuin

Zwembad met aangrenzende binnentuin

Amrâth Hotel Brabant Breda beschikt over een ruim binnenzwembad met loungestoelen. U kunt er heerlijk ontspannen zwemmen grenzend aan onze prachtige binnentuin.

Spetterend Breda

Geniet van een overnachting inclusief ontbijt, onbeperkt mosselen of spareribs en voor 1 uur een privé zwembad!

Bekijk arrangement

Abonnement

Ook met een abonnement is het mogelijk om gebruik te maken van ons zwembad. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie per email of telefoon

Indien u gebruik wilt maken van ons zwembad, verzoeken wij u vooraf te reserveren.
Lees 
hier ons protocol “Verantwoord zwemmen”

Fiets- en wandeltochten

Fiets- en wandeltochten

Breda is zeer geschikt voor een actief weekendje weg. De stad is rijk bedeeld met omringende bossen en natuurgebieden. Ideaal voor mooie wandelingen in het Mastbos en fietstochten in het Markdal langs de Belgische grens. Bezoek ook het prachtige Kasteel Bouvigne of wandel door het door muren omringde Begijnhof met 29 huisjes en een kerk.

U kunt bij ons een fiets huren en uw fietstocht starten vanaf het hotel.

Ontdek de Highlights

Vergaderen & Evenementen

Vergaderen & Evenementen

Het hotel beschikt over 5 multifunctionele zalen en een tuin die geschikt zijn voor congressen, recepties, feesten, koffietafels en condoleances.

Ook voor een culinaire belevenis kunt u bij ons terecht! Wij organiseren onder meer walking dinners, finger food buffetten en barbecue arrangementen.

Heeft u specifieke wensen, dan maken wij graag een arrangement op maat!

Bekijk onze vergadermogelijkheden

Kalender