Agenda

Nassauwandeling 12 jan 2019 - 18 jun 2019

Nassauwandeling

Bij de receptie kun je een speurtocht meenemen met vragen en opdrachten bij verschillende objecten in het museum en door de stad. Filips Willem, de oudste zoon van Willem van Oranje, is ontvoerd. Stiekem neemt hij contact op met zijn vader en laat geheime codes achter. Door vragen te beantwoorden verzamel je de codes die Filips Willem heeft verspreid. Volg de route en kom daarna terug in het museum om de code die je hebt gevonden te kraken. Heb je de geheime locatie van Filip Willem gevonden? Dan krijg je bij de balie een cadeautje.

Meer informatie
Breda Jazz Festival 30 mei 2019 - 2 jun 2019

Breda Jazz Festival

Vier dagen vanaf Hemelvaart verandert Breda in één groot podium dat in het teken staat van de jazz en allerlei aanverwante stijlen. Tweehonderd concerten op bijna twintig podia!
Jaarlijks vinden zo'n kwart miljoen bezoekers van over de hele wereld hun weg naar het Bredase festival.

Meer informatie
Leurse Havenfeesten 7 jun 2019 - 10 jun 2019

Leurse Havenfeesten

Ook dit jaar is er tijdens de Leurse Havenfeesten weer een mooi en uitgebreid programma in het Pinksterweekend, van 7 t/m 10 juni. Op het programma staan: De Seniorenmiddag, Montmartre, de activiteiten markt, een tentoonstelling in Het Trouwkerkje, de Grote Jaarmarkt, activiteiten in het Schipperskwartier en de Lelieloop.

Meer informatie
Dancetour Breda 9 jun 2019

Dancetour Breda

Dancetour staat voor Bringing people together. Daarom is Dancetour nog steeds gratis toegankelijk en toeren ze rond met 7 edities verspreid door heel Nederland. Op 9 juni is Breda de bestemming!

More information
Breda Live 5 jul 2019 - 6 jul 2019

Breda Live

Bezoek Breda Live! Op vrijdag 5 én zaterdag 6 juli 2019 wordt alweer de 11e editie van Breda Live gevierd met o.a. optredens van Davina Michelle, De Jeugd van Tegenwoordig en Racoon!

Meer informatie