Agenda

Nassauwandeling 12 jan 2019 - 18 jun 2019

Nassauwandeling

Bij de receptie kun je een speurtocht meenemen met vragen en opdrachten bij verschillende objecten in het museum en door de stad. Filips Willem, de oudste zoon van Willem van Oranje, is ontvoerd. Stiekem neemt hij contact op met zijn vader en laat geheime codes achter. Door vragen te beantwoorden verzamel je de codes die Filips Willem heeft verspreid. Volg de route en kom daarna terug in het museum om de code die je hebt gevonden te kraken. Heb je de geheime locatie van Filip Willem gevonden? Dan krijg je bij de balie een cadeautje.

Meer informatie
Hop On Hop Of Festival 5 apr 2019 - 7 apr 2019

Hop On Hop Of Festival

Hop On Hop Off is er voor iedereen die graag geniet. In de Kunstijsbaan Breda wordt een belevenis gecreëerd die verder gaat dan die van een speciaalbier festival.
Op maar liefst 16.000 m2 vind je 50 brouwerijen met meer dan 100 verschillende, bieren, 30 foodtrucks en allerlei zit-, lounge- en chillplekken met Dj’s en live muziek en nog veel meer. Ook voor kinderen is er volop vermaak!

Meer informatie
BRAAF Easter Festival 20 apr 2019

BRAAF Easter Festival

Na de succesvolle 5 YEAR editie is het tijd om het nog groter aan te pakken. Op zaterdag 20 april 2019 in het Paasweekend organiseert BRAAF haar eerste festival in Breepark. Onder de naam BRAAF Easter Festival zullen drie genres (techno, house & disco) uitgebreid vertegenwoordigd worden.

Meer informatie
Breda Jazz Festival 30 mei 2019 - 2 jun 2019

Breda Jazz Festival

Vier dagen vanaf Hemelvaart verandert Breda in één groot podium dat in het teken staat van de jazz en allerlei aanverwante stijlen. Tweehonderd concerten op bijna twintig podia!
Jaarlijks vinden zo'n kwart miljoen bezoekers van over de hele wereld hun weg naar het Bredase festival.

Meer informatie