Agenda

Breda Photo 5 sep 2018 - 21 okt 2018

Breda Photo

BredaPhoto International Photo Festival is een fotografiebiënnale in Breda. Van 5 september t/m 21 oktober 2018 zal de achtste editie van het festival plaatsvinden. Een groot aantal topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren dan in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad.

Meer informatie
Breda Barst 15 sep 2018 - 16 sep 2018

Breda Barst

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten, dat is Breda Barst. Dotan, Jet Rebell, Therapy?, Hardwell, Racoon, The Boxer Rebellion, Blaudzun, Dio, The Kik, Extince, Go Back To The Zoo, Triggerfinger en nog veel meer artiesten passeerden de afgelopen 20 jaar de revue. Breda Barst is voor iedereen, gratis toegankelijk.

Meer informatie
Redhead Days 22 sep 2018 - 23 sep 2018

Redhead Days

Tijdens de jaarlijkse Redhead Days komen roodharigen uit meer dan 80 landen naar de binnenstad van Breda. Het festival is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-roodharigen). Het festival begint met een Kick-off op vrijdagavond. Het hoogtepunt ligt traditioneel op zondag, wanneer er tig activiteiten worden georganiseerd: van lezingen en exposities tot modeshows en speeddates. Er is muziek en er zijn veel activiteiten voor kinderen.

Meer informatie
Stripfestival Breda	29 sep 2018 - 30 sep 2018

Stripfestival Breda

Breda wordt weer stripstad! Op 29 en 30 september wordt iedere centimeter van het Chassé Theater benut voor de Stripbeurs en meet and greets met honderden (inter)nationale striptekenaars, het NK striptekenen, exposities, striphelden etc. 

Met de aanwezigheid van ca 200 striptekenaars uit binnen- en buienland mag Stripfestival Breda zich tot de grootste van Europa rekenen.

Meer info