Agenda

Swim to Fight Cancer 6 sep 2020

Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in een plaatselijk decor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe mee en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Meer informatie
Breda Barst 19 sep 2020 - 20 sep 2020

Breda Barst

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten, dat is Breda Barst. Dotan, Jet Rebell, Therapy?, Hardwell, Racoon, The Boxer Rebellion, Blaudzun, Dio, The Kik, Extince, Go Back To The Zoo, Triggerfinger en nog veel meer artiesten passeerden de afgelopen 20 jaar de revue. Breda Barst is voor iedereen, gratis toegankelijk.

Meer informatie
Singelloop Breda 4 okt 2020

Singelloop Breda

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.. 

Meer weten
Betoverend Breda 19 dec 2020 - 2 jan 2021

Betoverend Breda

Met een gezellige kerstsfeer glühwein of warme chocolademelk drinken op De Grote Markt in Breda. U kunt hier ook schaatsen op de kunstijsbaan met een mooie grote kerstboom. Er hangen overal mooie lichtjes en het geeft een warm kerstgevoel.

Meer informatie